Paris United: PSG snel weer naar Amsterdam, Ajax kan speler verwachten

Paris Saint-Germain reist spoedig opnieuw naar Amsterdam om de deal met Ajax en Frenkie de Jong af te ronden. In grote lijnen is er een akkoord, waardoor er alleen nog details besproken moeten worden.

Dat meldt Paris United in Frankrijk, dat dicht op het vuur zit bij PSG en eerder al informatie over de aanstaande deal naar buiten bracht. PSG was afgelopen week al in Amsterdam, waar er onderhandeld werd in het Amstel Hotel. Volgens Paris United waren directeuren Antero Henrique en Maxwell daar samen met De Jong’s zaakwaarnemer Ali Dursun en mensen van HCM Sports Management, die diverse spelers, waaronder De Jong, begeleiden.

De PSG-directeuren hadden een afspraak met drie mensen: Dursun, Hasan Cetinkaya en Kenan Hasan, die HCM vertegenwoordigen. Henrique sprak met Dursun en een andere speler uit zijn stal, die hij koste wat kost bij de deal wil betrekken, aldus Paris United.

Duidelijk is niet om welke speler het gaat. Vermoedelijk gaat het dan om een transfer naar Ajax. Eerder werden al twee spelers van PSG in verband gebracht met de Amsterdammers. Dat zijn Christopher Nkunku en Stanley Nsoki. Van Nkunku is bekend dat hij mag vertrekken bij PSG.

PSG heeft op korte termijn een nieuwe afspraak gepland met directeur spelersbeleid Marc Overmars en algemeen directeur Edwin van der Sar. De Franse club hoopt dan een definitief akkoord te sluiten met Ajax. PSG heeft er vertrouwen in dat dat lukt, vooral omdat De Jong al persoonlijk rond is met de club. Paris United schrijft dat een deal ‘nog nooit zo dichtbij’ is geweest. Naar verluidt gaat PSG 75 miljoen euro betalen voor De Jong.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*